От Ботев обявиха, че продължават кампанията От класната стая на Колежа.

...
От Ботев обявиха, че продължават кампанията От класната стая на Колежа.
Коментари Харесай

Ботев продължи да раздава безплатни билети на пловдивските училища

От Ботев оповестиха, че продължават кампанията " От класната стая на Колежа ". От клуба подариха безвъзмездни билети на Математическа Гимназия " Акад. Кирил Попов ” и ЕГ " Пловдив ".
Прочетете още
Вижте какво написаха от клуба:

Ботев (Пловдив) предложения едно от най-елитните учебни заведения в града под тепетата за идното последно домакинство от сезон 2022-2023г против Арда (Кърджали) - ЕГ " Пловдив "

Представители на “жълто-черния ” Клуб посетиха персонално знаковото учебно заведение в Пловдив и поканиха представителите му.
От своя страна персонално шефът на Езикова Гимназия Пловдив - Николай Радев с горделивост одобри поканите и описа за вълнението, което е провокирала новината за “канарчетата ” и футболната среща, която ще се организира на “Колежа ” из постройката на учебното заведение.

Както по-рано ви съобщихме, акцията " От класната стая на Колежа " продължава с цялостна мощ и още едно от елитните учебни заведения в Пловдив ще участва на футболната среща във вторник сред Ботев и Арда на стадион " Христо Ботев ".

Директорът на едно от най-перспективните учебни заведения в Пловдив - Веселина Карапеева бе персонално посетена от представители на " жълто-черния " Клуб и с наслада одобри поканите, пожелавайки триумф на тима на Пловдив!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР